Het horeca
concept

Over ons
Scroll down icoon

VAN IDEE
TOT REALISATIE

Het Horeca Concept is een klein, dynamisch en gepassioneerd bedrijf dat gericht is op het realiseren van totale horecaconcepten, van keuken- tot restaurant inrichting en personeelstraining tot kostenberekening. Het is ons doel om jouw idee tot werkelijkheid te brengen. Dit doen we door onze nauwe samenwerking met verschillende experts en garanderen we het beste resultaat voor jouw concept.

Contact opnemen

Ons Team


ZOWIE TAK,

barst van de energie als jonge ondernemer en eigenaar van Het Horeca Concept. Op jonge leeftijd ging hij met passie voor het vak werken in de horeca. Gedurende zijn opleiding werkte hij in diverse restaurants. Bij zijn leerschool Den Dieje werd hij chef-kok en groeide mee toen het restaurant van concept veranderde. Naast het optimaliseren van het restaurant en het nieuwe concept kwamen in deze periode punten aan bod zoals looprouting, inkoop-verkoop en de efficiëntie. In de kookwinkel naast het restaurant opende later het tweede restaurant. De keuken in het midden verbond en bediende beide restaurants met ieder een eigen concept en bijbehorende menukaart, sfeer en beleving. Zowie is meer dan een gepassioneerde chef-kok. Hij weet waar hij over praat, en hij zet al zijn ervaring graag in tijdens de samenwerking met de opdrachtgevers.

ANOUK ANINK,

Als Interieurontwerper heb ik verschillende projecten mogen realiseren. Deze lopen uiteen van kantoorruimtes tot aan horecabedrijven waarbij elk project uniek is. Zo mag een interieurontwerp voor de horeca gezien worden, en kan soms zelfs extravagant zijn. Bij kantoren geeft het vertrouwen van de opdrachtgever je de vrijheid om de ruimte in te richten. En met de ideeën van de ondernemer kom je samen tot een prachtig ontwerp, passend bij de ruimte. Een horecagelegenheid wordt altijd ingericht met kennis van de laatste trends, focus op look & feel, en de combinatie van kleur en materiaal. Juist deze keuzes zorgen voor een verbinding tussen concept en beleving. Door in de beginfase van nieuwe concepten al na te denken over de inrichting, kun je veel tijd en geld besparen.


STEFANO DE GRIJP,

Als marketeer ben ik al jaren actief bezig met online marketing en digitale ontwikkeling voor Het Style Concept en Het Horeca Concept. Soms ben ik ook aanwezig bij het realiseren van projecten, wat mijn betrokkenheid bij de hele proces nog verder versterkt. Het is natuurlijk prachtig om een ruimte tot leven te zien komen met de producten die je online promoot!
Als student commerciële economie heb ik daarmee waardevolle praktijkervaring opgedaan tijdens mijn bijbaan bij deze bedrijven.

BRAM SOL,

Bij het Horeca Concept combineren we als team creatieve ideeën met praktische oplossingen om de behoeften van onze opdrachtgevers te overtreffen en hen vooruit te helpen. Ik geniet ervan om complexe uitdagingen aan te pakken en om te zetten in innovatieve, haalbare oplossingen die hun horecabedrijven versterken. Door continu onze concepten en strategieën te verfijnen, dragen we samen bij aan het succes van onze opdrachtgevers en het creëren van onderscheidende ervaringen in de horeca.


Mail ons

info@hethorecaconcept.nl

Terug gebeld worden? Vul dan hier uw telefoonnummer in! We bellen u zo snel mogelijk terug!