Food
styling

De juiste ingrediënten, voor het perfecte plaatje. Start project
Scroll down icoon

Wij streven altijd naar het
perfecte plaatje in 3 stappen

Het Horeca Concept heeft ervaring met diverse foodstyling projecten. Ook voor uw onderneming kunt u hiervoor bij ons terecht. Want foodstyling is een vak apart. Hieronder vindt u de 3 stappen die we doorlopen om de perfecte foodfoto te maken.

We bepalen de sfeer

en creëren de

perfecte setting.

Het begint met de juiste sfeer bepalen. om vervolgens een moodboard te creëren. Samen met de opdrachtgever en de fotograaf gaan we om
tafel zitten om de juiste look & feel te bepalen. Hierbij is de boodschap en het doel van de fotoshoot een essentieel onderdeel.

Fotograferen
met oog voor detail

Op de set wordt ieder ingrediënt nauwkeurig gecontroleerd en verfijnd. De foodstylist legt de laatste hand aan het gerecht, om ervoor te zorgen dat de ingrediënten op hun best worden gefotografeerd.
Vervolgens wordt de belichting bijgesteld en geperfectioneerd, zodat het eten op de foto tot leven komt.

Als we er geen honger van krijgen,..
dan beginnen we gewoon opnieuw!

Het perfecte
plaatje

In de laatste stap komt alles bij elkaar. De grafisch vormgever legt de laatste hand aan de foto’s. Hij zorgt ervoor dat tekst en beeld een mooi geheel vormen, zodat jouw website, kookboek of advertentie zijn of haar doel bereikt.

Contact opnemen

Nog vragen?

Nee, vaak is het beter om het in een geschikte fotostudio te fotograferen, echter is dit per opdracht verschillend. Wilt u foto's van de gerechten voor uw restaurant, dan is uw restaurant een hele mooie setting.

Dat mag, echter kennen wij er inmiddels ook wel een paar.

Dat mag, echter kennen wij er inmiddels ook wel een paar.

Ligt eraan wat u er mee gaat doen. Is het voor social media, een reclamecampagne, website, tijdschrift of voor uw nieuwe boek?

Dat is afhankelijk van het doel en de grootte van het project.

Mail ons

info@hethorecaconcept.nl

Terug gebeld worden? Vul dan hier uw telefoonnummer in! We bellen u zo snel mogelijk terug!