Horeca concepten

Van idee tot realisatie Start project
Scroll down icoon

Hulp nodig bij het realiseren van jouw horeca bedrijf?

  • Restaurant
  • Café/ bar
  • Bedrijfskantine
  • F&B concepten

Het Horecaconcept is een bedrijf dat zich specialiseert in het realiseren van totale horeca concepten. Hierbij fungeren wij als horeca adviseur, interieurarchitect, keuken ontwerper en nog veel meer. Wij gaan jou helpen om je eigen restaurant te beginnen, bedrijfscatering op te starten of processen te verbeteren. Dit alles doen we door feilloos samen te werken met experts in het vak, om tot het beste resultaat te komen. Zo zorgen we voor een zo hoog mogelijke winstmarge met een optimale beleving voor jouw gasten.

Onze brede aanpak geeft ons het voordeel dat elk aspect van jouw horeca op elkaar afgestemd wordt. Zo vertalen wij de menukaart tot een optimale keukeninrichting, marktonderzoek tot de perfecte locatie en interieur tot bijpassende dranken. Het totale concept zorgt voor eenheid en verteld een verhaal waar jouw gasten voor terug komen.

Bij Het Horecaconcept beseffen wij dat elke ondernemer andere wensen heeft. Zijn er bijvoorbeeld bepaalde taken die je zelf kunt? Of ken je een partij die precies levert waar jij naar opzoek bent? Afhankelijk van jouw behoeften kunnen wij het volledig concept leiden of slechts enkele aspecten voor onze rekening nemen. Vul het contactformulier in om eens vrijblijvend te brainstormen over de mogelijkheden!

Contact opnemen

Onze aanpak!

Kennismaking

Wat verwachten we van elkaar
en zitten we op 1 lijn?

(Markt)onderzoek

past je concept bij de
gekozen omgeving?

Concept bepaling

Totaalplaatje creëren die inspeelt op de behoefte van de gast om
een zo hoog mogelijke winst te behalen.

Realisatie

De ideeën uitwerken tot
jouw eigen horeca.

Kennismaking

Voordat er ook maar iets afgesproken is gaan we samen sparren over jouw ideeën. Hierbij gaan we kijken naar jouw verwachtingen en of deze overeen komen met wat wij bieden. Omdat wij met jouw visie aan de slag gaan is het belangrijk om op één lijn te zitten met onze gedachten.

(Markt)onderzoek

Een concept zal het niet overal even goed doen, het is daarom belangrijk om naar de locatie te kijken. Een paar vragen die wij hierbij stellen, wat is de gemiddelde leeftijd? Wat is het gemiddelde inkomen? Hoe ziet de gemiddelde gezinssamenstellingen eruit? Door antwoord te geven op deze vragen vinden we het perfecte concept voor de locatie, of we gaan opzoek naar de perfecte locatie voor het concept.

Concept bepaling

Het is voor ons duidelijk wat jij voor ogen hebt en hoe wij jou kunnen helpen. Nu is het onze beurt om met jouw ideeën aan de slag te gaan en met een fantastisch concept te komen. Wij gaan kijken naar de uitstraling van het personeel, interieur, soort keuken en alles wat hierbij hoort. Het voordeel van ons is dat wij al een goed beeld hebben van wat wel en niet kan, wat tijdens de realisatie fase veel tijd en geld bespaard. Nadat wij een conceptplan hebben opgesteld zal deze visueel gepresenteerd worden, als het concept akkoord is gaan we beginnen.

Realisatie

Nu begint het idee werkelijkheid te worden. We gaan aan de slag met de tekenaars, interieurarchitecten, keukenbouwers en nog veel meer. Naast het realiseren van jouw concept zorgen wij ervoor dat het personeel ingewerkt is, menu’s zijn uitgewerkt, HACCP controlelijsten klaar liggen en je gasten vanaf dag één de beste ervaring krijgen! Jij bepaald zelf wat wij voor jou oppakken en wat je eventueel zelf kunt.

Mail ons

info@hethorecaconcept.nl

Terug gebeld worden? Vul dan hier uw telefoonnummer in! We bellen u zo snel mogelijk terug!