Meer winst
uit je restaurant halen?

Maar hoe doe je dat? Start project
Scroll down icoon

Chef kok en zzp kok

Het is als horecaondernemer een enorme taak om alle processen in je restaurant in de gaten te houden. Veel ondernemers kiezen er daarom voor om een dure chef kok aan te nemen die de keuken gaat beheren. Helaas worden ook deze chefs vaak meegenomen in de dagelijkse sleur en lopen processen gevaar, je chef kok heeft plotseling meer personeel nodig of menucalculaties worden niet meer uitgevoerd. Het is daarom goed om eens met een frisse blik naar uw keuken en restaurant te kijken om zo geen geld te laten liggen. En dan die dure zzp koks en zzp chef koks die komen en gaan, elke keer weer opnieuw extra personeel in moeten zetten om iemand in te werken, en tegen de tijd dat ze zijn ingewerkt gaan ze ergens anders werken. Helaas is dit een probleem waar veel horecaondernemers mee zitten, er is simpelweg niet voldoende goed personeel. Gelukkig hebben wij de oplossing voor je probleem.

structurele ondersteuning of eenmalige verbetering

Wat je probleem ook is, bij Het Horecaconcept bieden wij gepersonaliseerde oplossingen voor jouw probleem. Zo gaan we meedraaien in jouw restaurant, en kunnen we goed achterhalen waar de problemen zitten. Deze zullen we met elkaar doornemen waarna we, op basis van jouw wensen, een plan van aanpak opstellen.

Hier kan een eenmalige samenwerking uitkomen waarbij we processen gaan verbeteren en structuur aanbrengen. Hierdoor levert werken met zzp koks geld op, in plaats van dat het geld kost. Of we gaan structureel samenwerken waarbij wij in samenwerking met de chef kok ondersteuning bieden of we vervangen de chef kok volledig met onze Remote Chef dienst. Lees hieronder meer over deze dienst!

Wat houdt Remote Chef in?

  • Wij maken periodiek nieuwe menukaarten.
  • Hygiëne wordt geborgd door procedures
  • Maandelijks worden de cijfers doorgenomen en gekeken naar samenstelling menu-inkoop
  • Inkoop wordt gestandaardiseerd
  • Nieuw (keuken)personeel wordt door ons ingewerkt.
  • Wij verzorgen de keukenmanual, de werkwijze voor uw keuken.
  • Indien nodig/drukte kan het Horeca Concept extra hulpkrachten voor u regelen.
  • Maken van standaardroosters.
  • Maken van standaard mise-en-place lijsten.

Wij zullen altijd rekening houden met het budget waarbinnen u wilt werken. Zo kunnen we als adviespartners fungeren of het gehele proces voor u oppakken en uitvoeren, van horecatrainingen aan het personeel tot een totale restaurant inrichting realiseren.

Heeft u interesse in een van onze dienstverleningen? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op en wij gaan samen kijken wat er mogelijk is.


 

Mail ons

info@hethorecaconcept.nl

Terug gebeld worden? Vul dan hier uw telefoonnummer in! We bellen u zo snel mogelijk terug!

Nog vragen?

Dat kan, maar wij kunnen het totale proces voor u oppakken en uitvoeren. Hierbij gaan we echt kijken welke veranderingen het meeste opleveren met de minste investering.

Wij kijken naar: inkoop/verkoop (waste control), personeels kosten, logistiek en routing, productie en proces en gast beleving.

De keuken kennen we op onze duim, al snappen wij het spelletje van buiten de keuken ook maar al te goed. Ook hebben wij veel partners die gespecialiseerd zijn, ieder zijn vak!

Wij kennen zeker nog wel koks die u voor zowel kortere als langere tijd kunnen helpen.

Om een goed beeld te krijgen van de situatie moeten wij zelf ook de handjes uit de mouwen steken!