Het horeca
concept

Over ons
Scroll down icoon

VAN IDEE
TOT REALISATIE

Het Horeca Concept is een klein, dynamisch en gepassioneerd bedrijf dat gericht is op het realiseren van totale horecaconcepten, van keuken- tot restaurant inrichting en personeelstraining tot kostenberekening. Het is ons doel om jouw idee tot werkelijkheid te brengen. Dit doen we door onze nauwe samenwerking met verschillende experts en garanderen we het beste resultaat voor jouw concept.

Contact opnemen

Ons Team


ZOWIE TAK,

barst van de energie als jonge ondernemer en eigenaar van Het Horeca Concept. Op jonge leeftijd ging hij met passie voor het vak werken in de horeca. Gedurende zijn opleiding werkte hij in diverse restaurants. Bij zijn leerschool Den Dieje werd hij chef-kok en groeide mee toen het restaurant van concept veranderde. Naast het optimaliseren van het restaurant en het nieuwe concept kwamen in deze periode punten aan bod zoals looprouting, inkoop-verkoop en de efficiëntie. In de kookwinkel naast het restaurant opende later het tweede restaurant. De keuken in het midden verbond en bediende beide restaurants met ieder een eigen concept en bijbehorende menukaart, sfeer en beleving. Zowie is meer dan een gepassioneerde chef-kok. Hij weet waar hij over praat, en hij zet al zijn ervaring graag in tijdens de samenwerking met de opdrachtgevers.

Anouk Anink,

Als Interieurontwerper heb ik verschillende projecten mogen realiseren. Deze lopen uiteen van kantoorruimtes tot aan horecabedrijven waarbij elk project uniek is. Zo mag een interieurontwerp voor de horeca gezien worden, en kan soms zelfs extravagant zijn. Bij kantoren geeft het vertrouwen van de opdrachtgever je de vrijheid om de ruimte in te richten. En met de ideeën van de ondernemer kom je samen tot een prachtig ontwerp, passend bij de ruimte. Een horecagelegenheid wordt altijd ingericht met kennis van de laatste trends, focus op look & feel, en de combinatie van kleur en materiaal. Juist deze keuzes zorgen voor een verbinding tussen concept en beleving. Door in de beginfase van nieuwe concepten al na te denken over de inrichting, kun je veel tijd en geld besparen.

BART DE RUIJTER,

Als 15-jarige maakte ik voor het eerst kennis met de horeca. Nu zo’n 25 jaar verder nog steeds actief, zowel achter de schermen als op de werkvloer. Na wat omzwervingen bij verschillende horecazaken, een afgeronde horecaopleiding en een opleiding marketing & management, uiteindelijk in de sales terecht gekomen. Hier ben ik de laatste 15 jaar actief geweest voor verschillende horeca (en Retail) gerelateerde bedrijven. Van vertegenwoordiger bij een aantal distributeurs tot accountmanager bij een van Nederlands grootste horeca totaalleveranciers. Je kunt dus wel zeggen dat de horeca mij altijd al heeft geïnteresseerd. Nu wil ik ondernemers op een andere manier gaan helpen. Door korte lijnen en duidelijke communicatie zorg ik ervoor dat er snel geschakeld kan worden bij problemen en vragen.

THIJS EDELMAN,

Horeca is iets waar ik mee opgegroeid ben, al vanaf mijn eerste baantje ben ik (net als vele anderen) begonnen in de afwas. Sindsdien heb ik verschillende functies gehad in zowel de keuken als bediening. Door deze interesse ben ik de opleiding horeca- ondernemer/ manager gaan volgen, waarbij ik mijn eigen ondernemersplan heb geschreven. Vanaf dat moment heb ik besloten om mijzelf te gaan verdiepen op het commerciële gebied van de horeca. Deze keuze heeft mij geleid tot de opleiding “commerciële economie”. Het was voor mij van groot belang dat ik deze twee interesses zou kunnen combineren. En dit is precies wat Het Horeca Concept mij biedt. Het is mijn doel om projecten van begin tot einde op te starten en ondernemers te helpen hun droom te realiseren.

Rhodé

Ik omschrijf mezelf als een creatieveling met een passie voor fotografie. Een verhaal vertellen met één beeld. Een beeld waar je langer naar wilt blijven kijken. Een plaatje dat klopt vind ik meer dan alleen fotografie. Daar komt licht en styling bij kijken. Fotografie begon voor mij als een hobby, eigenlijk al vanaf kleins af aan, toen ik eenmaal een goede camera had aangeschaft ging het snel.. De hobby werd een grote passie!

Mail ons

info@hethorecaconcept.nl

Terug gebeld worden? Vul dan hier uw telefoonnummer in! We bellen u zo snel mogelijk terug!