Het horeca
concept

Over ons
Scroll down icoon

VAN IDEE
TOT REALISATIE

Met meer dan 14 jaar ervaring in de horeca zorgt het Horeca Concept voor de realisatie van een idee. We zijn uw sparringpartner om ideeën waar te maken. Op het gebied van foodstyling, om het perfecte plaatje te creëren. Maar ook training van personeel, het ontwikkelen van menukaarten of een eigen concept realiseren. Een workshop of catering op maat kunnen we ook verzorgen. We houden van een eerlijke open manier van werken. En drinken graag samen een kop koffie om kennis te maken en mogelijkheden te bespreken.

ZOWIE TAK,

barst van de energie als jonge ondernemer en eigenaar van Het Horeca Concept. Op jonge leeftijd ging hij met passie voor het vak werken in de horeca. Gedurende zijn opleiding werkte hij in diverse restaurants. Bij zijn leerschool Den Dieje werd hij chef-kok en groeide mee toen het restaurant van concept veranderde. Naast het optimaliseren van het restaurant en het nieuwe concept kwamen in deze periode punten aan bod zoals looprouting, inkoop-verkoop en de efficiëntie. In de kookwinkel naast het restaurant opende later het tweede restaurant. De keuken in het midden verbond en bediende beide restaurants met ieder een eigen concept en bijbehorende menukaart, sfeer en beleving. Zowie is meer dan een gepassioneerde chef-kok. Hij weet waar hij over praat, en hij zet al zijn ervaring graag in tijdens de samenwerking met de opdrachtgevers.

Mail ons

info@hethorecaconcept.nl

Terug gebeld worden? Vul dan hier uw telefoonnummer in! We bellen u zo snel mogelijk terug!