Horeca beplanting

Geef sfeer aan jouw zaak Het Style Concept
Scroll down icoon

Meer sfeer = Meer gasten = Meer omzet

Als je kijkt naar goedlopende horeca concepten, zie je veel bedrijven die aangekleed zijn met planten, bomen of groene muren.

Onze gasten vinden sfeer en beleving het allerbelangrijkste bij het kiezen om naar een specifieke horecagelegenheid te gaan. Interieurbeplanting speelt hierbij dus een enorm belangrijke rol!

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Style Concept

Hierbij komt Het Style Concept te pas, dit is een bedrijf waarmee we ons volledig richten op de inrichting van een interieur met kunstplanten.

Dus wil je een nieuwe en sfeervolle look&feel realiseren in minimale tijd? Dan is een inrichting met de kunstplanten van Het Style Concept iets voor jou! We toveren jouw ruimte om tot een indrukwekkende en representatieve ruimte waarin je gasten perfect kunt ontvangen. Op deze manier geef je een goede eerste indruk van de sfeer en uitstraling van jou bedrijf.

We lopen samen een creatief proces door waarbij we de bedrijfssfeer leren kennen en dat daardoor perfect kunnen integreren in het project. Dit is mogelijk in samenwerking met ons of je kan kiezen voor een volledige ontzorging.

 

Waarom kunstplanten?

Levende planten zijn natuurlijk geweldig, dat vinden wij ook. Maar kunstplanten zijn praktischer en bijna niet van echt te onderscheiden, mits van goede kwaliteit en passend gestyled. Onze kunstplanten zijn een betaalbare eenmalige aankoop waar je voor altijd plezier van zult hebben. Geen gedoe met te veel of te weinig water, voeding of zonlicht. Hooguit een keer de swiffer er over en je plant is weer verzorgd. Los van deze praktische voordelen zorgen kunstplanten net als echte planten voor een leuke en relaxte stemming.

Blikvangers

Iets hebben wat de aandacht van bezoekers trekt is erg belangrijk binnen de horeca. Wat hier uiterst geschikt voor is, zijn onze kunstbomen en plantenwanden.

Een kunstboom bij de ingang of in het midden van het pand dient als een indrukwekkende blikvanger die jou bedrijf direct iets unieks geeft. Kunstbomen kunnen bij Het Style Concept aangevraagd worden om samen de perfecte boom voor je pand te vinden.

Naast kunstbomen bieden we ook een plantenwand aan.
Onze kunstplanten worden op zo’n manier gecombineerd waarop de plantenwand op iedere manier samengesteld kan worden. De opties zijn eindeloos.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Bezoek dan onze dienstpagina of neem contact met ons op via de onderstaande mogelijkheden. Wij horen graag van je en we nemen zo snel mogelijk contact op.

https://hetstyleconcept.nl/interieurbeplanting/
Mail ons

info@hethorecaconcept.nl

Terug gebeld worden? Vul dan hier uw telefoonnummer in! We bellen u zo snel mogelijk terug!