Workshops

Theorie in de praktijk brengen was nog nooit zo smakelijk Start project
Scroll down icoon

Workshops voor
de big green egg
en kamado

  • 15 jaar professionele ervaring
  • Unieke beleving
  • Officieel Green Egg Keurmerk

Op een unieke locatie in de oude graanjeneverfabriek ‘de Wenneker’ vindt u het BBQ Experience Center. Onderdeel van dit center zijn ‘beleef Green Egg’ en ‘de Kamado winkel’. Samen zorgen ze voor de grootste BBQ-winkel in Nederland en België. Dit alleen al zorgt voor een unieke beleving voordat je ook maar één stap hebt gezet in de workshopruimte. Nadat je helemaal in de sfeer ben gekomen loop je door naar  de achterzijde van de showroom, waar onder een sfeervolle onderkapping de showroom is gelegen. Of het nou regent of sneeuwt, je staat dus altijd droog.

Hier ga je aan de slag om je eigen maaltijd te bereiden op een echte kamado. Deze BBQ’s zijn uniek door de veelzijdigheid en materiaalkeuze. Verwacht dus geen simpele saté maar nieuwe technieken zoals: roken, indirect garen, slowcooken en nog veel meer. uitgelegd door onze eigen Zowie tak of een van de ander workshop-chefs. Zij kunnen je alles vertellen over de wereld van BBQ en beantwoorden al je vragen. Om al zijn kennis te delen heeft Zowie zelfs zijn eigen BBQ-boek geschreven. Het ultieme Kamadoboek. Hierin staat alles uitgelegd, van het aansteken van je kamado tot het beheersen van de temperatuur tot aan het onderhouden van je BBQ. En niet te vergeten, 90 heerlijke BBQ-recepten die je leren koken met de verschillende accessoires en technieken.

Een avond vol
plezier & kennis

Hoe dan ook, je bent gegarandeerd van een avond vol plezier en informatie. Of je nou jaren ervaring met een kamado hebt of nog helemaal geen. Voor iedereen is er wel een gepaste workshop. Deze duren dan ook gemiddeld 5 uur om echt even de tijd te nemen voor alle technieken. Het unieke van de workshops is dat iedere tafel zijn eigen 5 gangen bereid en eet. Maar maak je geen zorgen, de worshop-chefs zullen je bij elke stap helpen. Zo heb je ook nog tijd voor een heerlijk drankje.

Volg dan de onderstaande link en schrijf je in!

Kamado workshops
Green egg workshops
BBQexperiencecenter

 

 

Hoe werkt dat nou precies?

Een korte instructie voordat we beginnen

We gaan niet zomaar aan de slag

Hebben we alle INGREDIENTEN compleet?

Even een kleine controle

LEG dat
vlees maar op
de bbQ!

Laat die kok in u los!

Met zijn allen genieten van de resultaten!

Gegarandeerd een lekkere maaltijd

Wilt uw een workshop op maat aanvragen?

Neem contact met ons op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken voor een op maat gemaakte workshop. Wij vinden een geschikte locatie, maken een leuk menu en inspireren uw vrienden of collega’s. Hieronder kun u uw gegevens achterlaten.

  • Met hoeveel personen wilt u komen?
  • Selecteer de gewenste datum
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
Mail ons

info@hethorecaconcept.nl

Terug gebeld worden? Vul dan hier uw telefoonnummer in! We bellen u zo snel mogelijk terug!